Meinas vähä venähtää postausväli, mutta sille on syynsä.

Lähdimme reissuun sittenkin jo tiistai-iltapäivällä. Matka sujui hyvin vaikka loppumatka piti ajaa sumussa ja pimeääkin oli :o. Koko viikon kyläilimme miehen sukulaisten ja kavereiden luona. Ehdimme käydä kaupoilla ostamassa vauvantarvikkeita ja saimme miehen siskolta paljon tarvikkeita ja vaatteita joten ei tarvitse kaikkea ostaa uutena. Hain myös Lastentarvikeliikkeestä ilmaisen Babyboxin joka sisälsi tuttipullo, ME and I:n ruokalapun, vaippanäytteen, pienen lorukirja ja syöttölusikoita. Takaisin kotiin tullessa huomasin facebookin myyntipalstalta hienon IKEAN Gulliver pinnasängyn. Se sijaitsi lähellä kotiamme, joten haimme sen jo sunnuntaina.

Eli nyt olisi hankittuna seuraavaa:

pinnasänky, turvaistuin, paljon vaatteita, itkuhälyttimet, punkka, leikkimatto, sitteri, hoitoalusta ja paljon muuta jota en tässä nyt muista listata

Matka oli sen verran rankka etten oikein jaksanut kirjoitella tänne heti maanantai aamuna. No siitä se työviikko sitten alkoi ja eilen torstaina oli viikon ainut vapaa. Sain kummityttöni kylään koko päiväksi! Hän oli pienessä kuumeessa, joten häntä ei viety päivähoitoon. Hänen siskonsa tuli koulusta päin luokseni. Päivä meni rauhallisesti sisällä leikkiessä ja Risto Räppääjää katsoessa :D. Viileä Venla oli huippu! OMG! LOL!

Tilasin reissussa ollessamme AngelSoundsin kotidopplerin, joka saapui jo viime tiistaina. Sillä olemme kuunnelleet Leissonin sydänääniä joka päivä!

20140214_130706-normal.jpg

Tiistaina olimme myös työporukan kanssa tyky-päivää viettämässä. Tukku tarjosi meille puitteet ja ruoat Hunurijärvellä Alahärmässä. Meille oli järjestetty ns. hömppäliikuntaa, sauna, avanto, juomia ja illan kruunasi kolmen ruokalajin menyy! Lisätietoja Hunurijärvestä http://www.hunurijarvi.fi/


P.s. Hyvää ystävänpäivää kaikille!

1922279_10203298881979308_2015422824_n-n