Voi däääm! Neuvolantäti soitti tänään ja peruutti huomisen ajan! Olis ollu kiva pitkästä aikaa kuulla vauvan sydänääniä. No ensi maanantaina sitten.

Nyt keskiviikkona lähdetään miehen kanssa reissuun toiselle puolelle Suomea, sen sukulaisia kattomaan. Kivaa vaihtelua! En saa koskaan tarpeekseni autossa istumisesta. Tykkään kattella toisenlaisia maisemia, kun täälä Pohojanmaalla on nii laakiaa!

Olen etsinyt puhelimelleni sellaista "lompakko"-koteloa, johon sais kortteja kanteen. Nyt löysin mieleisen facebookin myyntipalstalta, eikä ollu kalliskaa! ^_^

 

1601428_10203220939994068_1871339166_n-n

Päätin nyt tähän loppuun kertoa raskaudestani.

Kaikki alkoi siitä kun ensimmäisen kerran aloimme puhua mieheni kanssa lapsista. Itse olin aina ajatellut ettei sellaista miestä olekaan, joka kanssani haluaa lisääntyä. No nyt kuitenkin tärppäs! Sanoin miehelleni, että lapsi on sitovampi kuin mikään muu, en halua samanlaista isätöntä lapsuutta kuin itselläni oli. No tuumasimme asiaa jonkin aikaa ja lopulta päätimme varata ajan kierukanpoistoon. Mutta sehän ei ollut niin yksinkertaista, kierukkan langat olivat hävinneet johonkin eikä neuvolantäti tai lääkäri saaneet sitä pois. Meinasi jo usko loppua lääkärin aikojen välissä! Rohkaisin kuitenkin mieleni ja päätin varata ajan yksityiselle lääkärille, maksoi mitä maksoi! Olisi kannattanut heti mennä sinne, lähdin vastaanottohuoneesta kolme minuuttia saapumiseni jälkeen, ilman kierukkaa.

Oli siis syyskuun 26. päivä, kun olin virallisesti ilman ehkäisyä. Olin ovulaatio ja raskaustestejä jo hyvissä ajoin ennen yritystä, nyt saisin ne vihdoin käyttöön!

Laskin kuukautiskiertoni mukaan että ovulaatio tapahtuu 10.10. Tuon päivän jälkeen tein lähes joka päivä raskaustestin (hullua vai mitä!) Nooooo, niinhän siinä kävi että ensimmäisen haalean viivan sain 17.10. ja selvä plussa 20.10. :D

En voinut uskoa että kaikki tapahtui niin nopeasti! Luulin että yrittämisessä voi mennä vuosia! Näin se onni joskus potkii!

Niskapoimu-ultrassa siirrettiin laskettua aikaa 28.6., alkuperäinen siis 2.7. Kaikki oli hyvin, eikä epäilyä kromosomihäiriöstä. Saimme paljon kuvia pikkuisesta <3

 

1488592_10202904599085743_543080232_n-no

 

Mitään erityisen rankkoja raskausoireita ei ole ollut. Alussa oli rintojen arkuutta, väsymystä ja iskiaskipuja. Iskiaskipu lähti säännöllisellä kotijumpalla ja fysioterapia käynneillä.

Nyt ei ole mitään ongelmia! Neuvolalääkäri painotti että paino ei saa nousta, eikä se ole noussutkaan, vaikka olen syönyt ihan normaalisti ja liikkunut yhtä vähän kuin ennenkin! Alkupaino -2kg, saa nähdä kuinka käy kun vatta rupiaa kasvamaan.

Aika on kulunut todella vikkelää, sais kulua nopeammin, koska rakenneultra on vasta 17.2.. Vielä 3 viikkoa, että nähdään rakas Leissoni <3